Pris: 3.900.000 kr.

185 m²

På en lukket grund i et eksklusivt område i Nordsjælland er ET Hus blevet til denne store villa. Inspireret af det første design fra Emil Thorups sommerhus Tisvilde, ønskede ejeren en familievilla
med masser af albuerum og rigelig plads til et aktivt
liv med børn og hunde. Resultatet er blevet til 185m2 indendørs samt mere end 200m2 udendørs med plads til fri leg, hygge og afslapning på de enorme terrasser, der omgiver hele huset. En serie fantastiske terrassearealer, der kan entreres fra samtlige af husets rum. På den måde har arkitekten skabt en planløsning, der, i tæt samspil med husets øvrige transparente natur, kan nedbryde skellet mellem ude og inde. Således vil den aktive familie på forskellige tidspunkter af året kunne erobre nye områder og på den måde inddrage frie kvadratmeter til aktiviteter og lignende.

Styr på slæbespor og stil

Vel ankommet til huset fra nordsiden træder du direkte ind i husets enorme køkken. Herfra er der direkte adgang til et praktisk bryggers – der samtidig har fået etableret egen indgang, så der altid er styr på de snavsede hundepoter og slæbesporet efter de våde yverdragter. Selve køkkenet er kendetegnet ved en diskret hvid skabsvæg komplementeret af en stor, sort køkkenø, 
hvor samtlige funktioner er integreret som en del af køkkenzonens daglige funktionalitet. En fritstående
pejs står ved spiseafdelingen og spreder hygge på
kolde dage. På varme dage kan den enorme glasskydedør trækkes til side, og familien kan
inddrage terrassen som en del af huset.

Plads til hele familien

Det store master bedroom er at nde i husets vest øj. Soveværelset er indrettet med en fritstående seng, integrerede skabsløsninger og en cool afdæmpet belysning. Boligens master bedroom er desuden indrettet med privat toilet, men åbent badeværelse, hvor der er direkte udgang til afskærmet terrasse med udendørsbruser. Fra det store soveværelse er der også direkte forbindelse til den store sydvendte træterrasse.

I ungdomsafdelingen er der 3 værelser – alle med store gulv-til-loft vinduespartier og separate udgange til terrasserne på nord- og østsiden. I afdelingen er der også blevet plads til et lækkert badeværelse med Vola-armaturer og komposit-elementer.

Vis mere + Vis mindre -