1.

Første møde

I fortæller os om jeres ønsker til ET Hus - hvem skal bo der, hvordan lever I livet og hvordan drømmer I om det ser ud. Her kigger vi også på grundens muligheder, myndighedernes begrænsninger og økonomi.

2.

Vi tegner ET hus til jer

Vi tegner skitser ud fra jeres tanker - og tilføjer måske også vores egne tanker - vi har jo mødt jer og nogen gange ved man ikke hvad man vil have før det bliver præsenteret.

3.

Tilbud & Kontrakt

Når I har godkendt arskitserne laver vi en udførlig og grundig kontrakt, der tager højde for alle detaljer. Det giver 100% gennemsigtighed for både jer og os - og vi kan bygge ET Hus der holder prisen.

4.

Byggetilladelse

Så snart de ydre rammer er på plads og godkendt af jer, går ET Hus i gang med at søge byggetilladelse - det sikrer at vi ikke skal vente på kommunen og kan komme i gang - hurtigt og effektivt.

5.

Materialevalg

Når de ydre arkitektoniske linier og rumfordeling er på plads, starter det sjove arbejde med at vælge materialer. Det hjælper vi naturligvis med - gulve, fliser, køkken og bad og indbygget belysning.

6.

Vi bygger ET Hus

Fra kontrakten er underskrevet kan vi opføre et hus på op til 200m2 på 20 uger. Vi arbejder kun med danske håndværkere. Vi tilknytter altid én byggeleder til et byggeri, som du altid kan snakke med og besøge på byggepladsen - det er jo dit hus.

7.

Overdragelse

På den aftalte dag overdrages nøglerne til jer - og huset gennemgåes fuldstændig. Vi står klar til at udbedre selv de mindste fejl hurtigt og effektivt, så I kan tage huset i brug.

8.

Garanti

Efter 1 år aftales endnu en gennemgang - hvor vi udbedrer alle fejl og rettelser - effektivt og gratis.